Vplyv súčasnej ekonomickej krízy na toky priamych zahraničných investícií (na príklade firiem ropného priemyslu) - Hlušková, Tatiana, 1987-
Zhodnotenie vplyvu ekonomickej krízy na investície super-majors. Vplyv krízy na priame zahraničné investície čínskych štátnych ropných spoločností.