Prečo sa oplatí investovať do rozvoja zamestnancov? - Jarošová, Jana
Vzdelávanie a rozvoj zamestnancov - investícia alebo náklad. Rozvoj zamestnancov - jeho dôsledky. Dôkladnosť naplánovania vzdelávania. Meranie návratnosti investícií do ľudských zdrojov.