Analýza výsledkov projektu "Meno Ruska" (www.nameofrussia.ru) v procese vyučovania predmetu Ruské reálie - Dulebová, Irina
Spájanie vyučovania jazyka s poznaním kultúrneho a spoločenského života príslušného národa odzrkadleného v jeho lexike. Projekt "Meno Ruska" - učebný materiál, ktorý poukazuje na Rusmi hodnotené osobnosti histórie a kultúry a pomáha študentom zapamätať si významne ruské antroponymá.