Kreatívna pracovná sila - Igazová, Mária
Prezentácia trendov a dynamiky európskych regiónov z pohľadu kreatívnej pracovnej sily. Odporúčania pre tých, ktorí robia rozhodovacie procesy. Územné trendy kreatívnej pracovnej sily. Hnacia sila kreatívnych pracovníkov lokálnom kontexte. Klasifikácia povolaní, ktoré sa zaraďujú do kreatívneho priemyslu.