Landeskunde – ein wichtiger Bestandteil des Fremdsprachenunterrichts - Mrázová, Mária
Význam cudzojazyčných reálií, ich dôležitosť pri osvojovaní si cudzieho jazyka a reálie ako neodmysliteľná súčasť vedomostnej vybavenosti budúcich absolventov. Prezentácia nového učebného materiálu kolektívu piatich autorov, ktorý je určený na výučbu reálií na Fakulte medzinárodných vzťahov a Fakulte aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave.