Technické rezervy v Solventosti II - málo pravděpodobmé události - Mertl, Jakub
Stanovenie technických rezerv podľa Direktívy Solventnosti II s dôrazom na výpočet málo pravdepodobných udalostí. Metódy, odhad a predpoklady režimu, ktorý vytvára doporučenia a návody na výpočet týchto udalostí.