Financování českého zdravotnictví trochu jinak - Němec, Jiří
Úroveň a financovanie zdravotníctva Českej republiky predovšetkým z pohľadu tých, ktorí zdravotníctvo financujú. Faktory rastu výdavkov a štruktúra nákladov českého zdravotníctva. Podiel poisťovní na úhradách.