Vývoj informačných technológií používaných vo vyučovaní cudzích jazykov - Stradiotová, Eva, 1963-
Počítačom podporovaná výučba jazykov (Computer assisted language learning). Využívanie CD-ROMov aj DVD technológie a záujem o využívanie blogov, podcastov a wikipédií. Proces učenia sa s podporou technológií (Technology enhanced language learning).