Absolventská prax - možnosť ako ušetriť na mzdových nákladoch - Ševčíková, Kamila
Získanie mladého zamestnanca - absolventa, ktorého zamestnávateľ zaškolí na požadovanú činnosť. Výhody absolventskej praxe pre absolventa a pre zamestnávateľa. Dôležité fakty o absolventskej praxi.