Public Speaking from the Aspect of Time Perception - Breveníková, Daniela
Rétorika ako súčasť študijného programu "Cudzie jazyky a interkultúrna komunikácia". Rétorika v anglickom jazyku. Čas ako premenná vo verejnom prejave. Charakteristické črty verejného prejavu. Štruktúra, príprava, načasovanie prezentácie. Argumentácia.