Ďalšie vzdelávanie z pohľadu uplatnenia Porterovho modelu piatich síl - Matulčíková, Marta, 1964-
Porterov model piatich síl umožňuje ľahšie poznanie a orientáciu v konkurenčnom prostredí vzdelávacích organizácií a umožňuje identifikovať existenciu príležitostí a ohrození charakteristických pre dané odvetvie.