Predvídať a prognózovať - najlepšia adaptácia na zmeny spojené s krízou - Záležáková, Eliška
Tvorba stratégie v podnikoch nie je dostatočne docenená. Názor manažérov na význam stratégie a prognózovania pri jej tvorbe.