Some particular calculation procedures for disability annuities - Škrovánková, Lea, 1954-
Možnosť systematického modelovania zdravotného poistenia (invalidný dôchodok a paušálna čiastka). Nemocenské a zdravotné poistenie. Poistno-matematický model. Markov model. Pravdepodobnosť úmrtia.