Nástup a pôsobenie v zamestnaní od A po Z. 7 - Gálik, Rudolf
Rozdiely medzi ženami a mužmi z pohľadu ich osobných charakteristík sa v posledných dvoch desaťročiach stierajú. Súčasné aktivity EÚ v smere rovnosti pohlaví a zvýšení počtu žien na manažérskych pozíciách.