Motivácia mladých talentovaných manažérov pri voľbe činnosti/pracovného miesta - Hameršmidová, Lenka
Výskum a analýza motivačných faktorov, ktoré preferujú pri výbere pracovného miesta mladí talentovaní manžéri. Metodika, cieľ a výsledky výskumu.