Strategies to retaining customers - Lesáková, Dagmar, 1949-
Relevantnosť podporných programov pre zákazníkov. Problém lojálnosti. Stratégia odmeňovania a stratégia vzájomného vzťahu. Materiály a metódy prieskumu. Výsledky prieskumu, diskusia.