Komunikačné nástroje v ekonomickom vzdelávaní - Kedrová, Jana
Zdokumentovanie v súčasnej teórií platných základných východísk a overenie ich platnosti v súlade s trendmi vývoja v oblasti pedagogiky a didaktiky, hlavne v súvislosti s využívaním tradičných komunikačných nástrojov vo vzdelávacom procese.