Osobné zámená v slovenskom a vo francúzskom jazyku - porovnanie - Petríková, Ľubica
Osobné zámená vo funkcii vetného podmetu. Osobné zámená vo funkcii vetného predmetu - priameho a nepriameho. Postavenie predmetových osobných zámien vo vete.