Une curieuse similitude - Krasko et Verlaine - Povchanič, Štefan
Poukázanie na podobnosť poetík francúzskeho básnika Paula Verlaina a slovenského básnika Ivana Kraska. Analýza roviny hudobnosti, eufónie, tematiky a ďalších zložiek, ktoré spolu vytvárajú to, čo nazývame "poetikou šedej piesne".