Assessment a development centrá: ako ďalej? - Kubeš, Marián
Požiadavky biznisu ovplyvňujúce zadávateľov a dodávateľov AC/DC. Požiadavky na formu a výstupnú správu AC/DC. Globálne trendy assessment centra a prechod k on-line forme AC.