Vitajte v revolúcii mobilných aplikácií! - Chomová, Katarína, 1983-
Inteligentné mobilné zariadenia ako súčasť nášho každodenného života. Čo sú mobilné aplikácie a kto je nositeľom tejto zmeny? Mobilné aplikácie pre firmy a podnikateľov. Desať dôvodov, prečo začať používať mobilné aplikácie.