Modrý anjel: "Dobrý deň, čo pre vás môžeme urobiť?" - Gáliková, Mona
Nezisková organizácia "Modrý anjel", ktorej poslaním je zmierňovanie a likvidácia následkov krízových situácií po mimoriadnych udalostiach. Spolupráca, pomoc a rozšírenie služieb aj pre jednotlivcov, ktorých zasiahla traumatizujúca udalosť.