Syndróm vyhorenia v práci finančného manažéra - Szarková, Miroslava, 1951-
Syndróm vyhorenia, jeho symptómy a možnosti diagnostikovania a liečby. Metóda Maslach Burnout Inventory a jej varianty. Prevencia a liečba syndrómu vyhorenia.