Slovenský beh na mieste - Morháčová, Jana
Podnikateľské prostredie, podnikanie na Slovensku (poradie v rebríčku Doing Business, každoročne zhotovovanom Svetovou bankou). Zlepšenie podmienok podnikania pomohlo Slovensku neklesnúť v globálnej konkurencii.