Otázka zostáva: Kam smeruje Kyjev - Pressburg, Adrian Peter
Ukrajina - výsledky volieb 2012 - víťazstvo Strany regiónov (Viktor Janukovyč). Ukrajinský prezident bude mať aj po voľbách ústretový parlament. Čaká ho rozhodovanie medzi Moskvou a Bruselom.