Slovenský komunál hľadá vzory - Záhorská, Eva
55 percent obyvateľstva Slovenska žije v mestách - nevyhovujúce podmienky. Slovenský exit z miest. V súčasnosti slovenské mestá, Bratislavu obzvlášť, ľudia opúšťajú a odchádzajú bývať na predmestia a do menších obcí na okolí.