Šéf jako dalajláma? - Breuerová, Alena
Predpoklad úspechu manažéra. Emocionálna inteligencia - bestseller amerického autora, psychológa D. Golemana. Čo je emocionálna inteligencia. Život v období rýchlych zmien. Strata kontaktu s ľuďmi. Rast emocionálnej inteligencie s vekom. Prečo je dobré pracovať na svojej emocionálnej inteligencii.