Nová legislatíva EÚ v ochrane osobných údajov - Mičo, Tomáš
Návrh nariadenia nových pravidiel o oblasti ochrany osobných údajov, ktorý bude všeobecne záväzným aktom v plnom rozsahu, ktorý prijíma Rada EÚ spolu s Európskym parlamentom alebo Erurópskou komisiou. Formálna stránka uplatňovania práva EÚ.