Osobní cíle pracovníků - Urban, Jan
Riadenie zamestnancov na základe cieľov. Druckerova koncepcia - management by objectives (MBO). Výkonové ukazovatele. Kvalitatívne ciele - kvalitatívne požiadavky na pracovné správanie. Osobné rozvojové ciele.