Vývoj sociálno-ekonomických disparít v regionálnom rozvoji Slovenskej republiky - Habánik, Jozef
Analýza ekonomickej a sociálnej situácie v jednotlivých regiónoch Slovenskej republiky prostredníctvom zvolených štatistických metód so zámerom poukázať na vzniknuté regionálne nerovnosti a komarácia ich vývoja v určenom časovom rade.