Koordinácia pri odhaľovaní nelegálneho majetku - Fialová, Miroslava
Vyhľadávanie a indentifikácia príjmov z trestnej činnosti a majetku súvisiaceho s trestnou činnosťou. Evidovanie a ďalšie skúmanie oznámení a podnetov podľa Zákona č. 101/2010 Z. z. o preukazovaní pôvodu majetku v súvislosti so žiadosťami, ktoré Spravodajská jednotka finančnej polície adresuje poisťovniam pre získavanie informácií.