Posterová prezentácia k príspevku Vývoj poistných produktov ponúkaných na slovenskom trhu - Brokešová, Zuzana, 1985-
Identifikácia základných tendencií, ktoré podnietili vytvorenie najväčšieho množstva produktov na základe analýzy poistných produktov poskytovaných na slovenskom poistnom trhu v období rokov 1993-2010.