Hodnocení zaměstnanců: efektivně nebo raději vůbec ne - Šlapalová Čempelová, Zuzana
Hodnotenie zamestnancov ako dôležitá súčasť chodu každej firmy. Priebežné a pravidelné hodnotenie zamestnancov. Hodnotiace kritériá. Priestor pre zhodnotenie a sebareflexiu hodnoteného. Hodnotenie môže povzbudiť aj demotivovať.