Poptávka po nebankovním financování se zvyšuje - Ranochová, Denisa
Rast dopytu podnikateľov po lízingových a úverových produktoch aj v období ekonomickej stagnácie. Vývoj českého trhu. Ťahúni dopytu. Operatívny lízing dobieha trhy západnej Európy. Budúcnosť nebankového trhu. Najväčší lízingový trh v Nemecku.