Posterová prezentácia k príspevku Vplyv credit default swapov na vznik finančnej krízy - Snopková, Andrea, 1987-
Pohľad na finančnú krízu so zameraním na deriváty - CDS. Aj poistný sektor prispel čiastočne k vypuknutiu krízy.