Real exchange rates in monetary union - Nemec, Marián
Koncepčné pripomienky k reálnym výmenným kurzom. Vývoj zostatkov na bežných účtoch a REERs (real effective exchange rates) v rámci eurozóny. Porovnanie vývoja na Slovensku s vývojom v krajinách V4.