Komparácia metód posudzovania rizika - Rybárová, Daniela, 1967-
Metódy posudzovania rizika. Metódy v procese riadenia rizika. Identifikácia, analýza a hodnotenie rizika. Vybrané metódy posudzovania rizika a ich charakteristika.