Riziká spojené s implementáciou hodnotovo orientovanej cenotvorby v maloobchode - Kintler, Jakub, 1979-
Podnikateľské riziko. Hodnotovo orientovaná cenotvorba. Porovnanie nákladového a hodnotovo orientovaného prístupu v cenotvorbe. Riziká implementácie hodnotovo orientovanej cenotvorby. Výsledky dotazníkového prieskumu.