Real option and government support - Grisáková, Nora, 1978-
Investičné projekty financované metódou BOT (Built-Operate-Transfer) majú mnohé riziká. Vládna opcia na príklade výstavby diaľníc. Dá sa hovoriť o vládnej pomoci, ktorá znižuje finančné a trhové riziká, ktoré majú priamy vplyv na projekt. Shadow toll systém.