K metódam podporujúcim rozvoj manažmentu znalostí - Hvizdová, Eva, ml
Prehľad možných metód, prostredníctvom ktorých môže byť podporený rozvoj manažmentu znalostí na podnikovej úrovni. Corporate performance management (CPM), znamená neustále zlepšovanie podniku prostredníctvom zlepšovania jeho jednotlivých častí.