Zverenie výkonu poisťovacej činnosti - Velčický, Štefan
Zverenie výkonu činnosti (outsourcing) je nástroj, ktorý sa často využíva na znižovanie nákladov a zvyšovania efektivity firiem. Hoci sa zo začiatku využíval najmä vo výrobných odvetviach, jeho aplikácia sa pomerne rýchlo rozšírila aj do iných odvetví, finančné inštitúcie nevynímajúc.