Vzťah podnikovej kultúry - manažmentu znalostí a inovácií - Hvizdová, Eva, ml
Dôležitosť podnikovej kultúry ako dôležitého nástroja pre rozvoj podnikových znalostí a rastu inovácií. Rast inovačného potenciálu je daný dlhodobou orientáciou, vytvorením inovačného prostredia, ochoty riskovať, podporou rozvoja talentov vo firme, kde kľúčovú úlohu zohráva manažment znalostí.