Komunita ako nástroj pre tvorbu tacitných znalostí - Hvizdová, Eva, ml
Primárne úlohy komunity manažmentu znalostí. Medziľudské vzťahy predstavujú vzájomnú spoluprácu, vzájomné pôsobenie a ovplyvňovanie sa jednotlivcov. Spoločný záujem vytvára veľmi silné vzťahy medzi jednotlivými členmi komunity a napomáha zdieľaniu tacitných znalostí.