Electronic tools of Virtual University - Kanáliková, Alžbeta, 1969-
Elektronické vzdelávanie (e-learning) je v súčasnosti veľmi populárne. Výhody virtuálnych elektronických nástrojov a výhody virtuálneho prostredia Second life. Virtuálna univerzita. MOODLE a SLOODLE vzdelávacie manažérske systémy.