Teórie pracovnej motivácie - dôležitý komponent v rozvoji znalostí - Hvizdová, Eva, ml
Motivácia a motivovanie zamestnancov na pracovisku. Teórie motivácie a psychologicko-sociálne charakteristiky myslenia a správania sa ľudí. Oblasti nevhodnej motivácie a jej dopady.