Úloha školy v prevencii sociálno-patologických javov primárna prevencia v spolupráci s rodinou - Niklová, Miriam
Úloha a možnosti spolupráce školy a rodiny v rámci prevencie sociálno-patologických javov u detí a mládeže. Rozpoznanie príznakov osobných alebo sociálnych problémov detí a mládeže. Realizácia, požiadavky a cieľ preventívneho programu v školskom prostredí.