Efektivnost integrace muslimských minorit v zemích EU (se zaměřením na situaci v Česku) - Heřmanová, Eva
Stručná história moslimskej imigrácie. Integračné politiky vo vzťahu k moslimom. Špecifiká integrácie moslimov. Súčasná situácia v krajinách Európskej únie. Situácia v Českej republike.