Comparison of the economic development in SR with Austria - Svoreňová, Mariana
Porovnanie krátkodobých a dlhodobých zdrojov ekonomického rastu v SR s Rakúskom. Analýza krátkodobého ekonomického rastu vychádza z rozkladu dopytových faktorov k ekonomickému rastu. Dlhodobé zdroje ekonomického rastu sa analyzujú prostredníctvom tzv. rastového účtovníctva. Identifikácia viacerých významných rozdielov v zdrojoch ekonomického rastu na Slovensku a v Rakúsku tak v krátkom ako aj dlhom období.