Nová fáza realizácie národného projektu - Godla, František
Najnovší a zároveň najkomplexnejší program na pozitívnu zmenu v postavení rómskeho žiaka v školskom systéme SR je národný projekt pod názvom: "Vzdelávaním pedagogických zamestnancov k inklúzii rómskych marginalizovaných komunít". Realizácia a fázy projektu.