Structural decomposition of CO2 emission in the Slovak economy - Habrman, Michal
Skúmanie zmien emisií CO2 a príčin týchto zmien v slovenskej ekonomike. Identifikácia komodít s najväčším znečistením v zmysle priamych a nepriamych efektov pomocou symetrických input-output tabuliek. Hlavný zdroj rastu emisií - rast konečného produktu.